Támogasson minket!

Amennyiben fontosnak tarja a munkánkat és hozzá szeretne járulni pénzügyi támogatással is céljaink eléréséhez, csatlakozzon támogatóinkhoz!
Bankszámla számunk egyszeri vagy rendszeres támogatáshoz:

K&H Bank 10404065-50526790-65771002

Köszönjük!

A Tao. tv. 2009. november 12-től hatályos előírása alapján azok az adózók, amelyek előadó-művészeti szervezetnek támogatást nyújtanak, adókedvezményként vehetik igénybe a támogatásként nyújtott összeget. A kedvezményt a támogatás nyújtásának adóévében és az azt követő hat adóévben lehet igénybe venni. A társasági adó (Tao.) rendszerébe 2015. január 1-jétől – a korábban működő támogatási rendszer fenntartása mellett – egy új, párhuzamosan működő konstrukció került bevezetésre, a rendelkezés az adóról (adó-felajánlás) intézménye, mely az előző évek támogatási formájától eltérő módon biztosít lehetőséget – és egyben jelentősebb adómegtakarítást – a társasági adóalanyok számára a kultúra támogatására.

Általános TAO tájékoztató Társasági adó közvetlen támogatás tájékoztató Társasági adó felajánlás tájékoztató Közös kérelem adó felajánláshoz Társasági adó törvény

Támogatóink